septembrie 23, 2023

Un zalauan de 29 de ani risca sa ajunga dupa gratii dupa ce si-a incercat pistolul cu bile de cauciuc in locuri nepermise. “Politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Toxice l-au identificat pe detinatorul legal al pistolului, care a executat mai multe focuri de arma, insa nu intr-un poligon autorizat, asa cum prevede Legea 295 din 2004 privind regimul armelor si munitiilor”, ne-a declarat purtatoarea de cuvant a IPJ Salaj, Nadia Serban.
In cauza s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru “savarsirea infractiunii de uz de arma neletala, fara drept”, fapta ce se poate pedepsi cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut