Pompierii salajeni s-au luptat si in week-endul ce tocmai a trecut cu incendiile de vegetatie uscata, zeci de hectare de teren fiind, din nou, cuprinse de facari. Astfel, pompierii de la Detasamentul din Zalau au oprit extinderea unui incendiu pe un teren viran din localitatea Archid (comuna Coseiu) iar colegii lor din Simleu au stins focul izbucnit pe o pasune din imediata apropiere a orasului.
Cu o situatie mai speciala s-au confruntat pompierii de la Garda de Interventie Ileanda care, potrivit informatiilor primite de la slt. Lucian Jacodi, au fost solicitati, in dimineata zilei de sambata, 11 aprilie, pentru asigurarea si protejarea unui perimetru de langa o teava de gaz care a fost fisurata in urma unui accident rutier. Din fericire, problema a fost remediata in timp util si nu s-au inregistrat victime.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut