noiembrie 27, 2022

Florin Istrate continuă in Liga a III-a, dar nu la FC Zalău

Contractul experimentatului fotbalist cu gruparea de la poalele Meseşului a expirat în această vară şi astfel, golgheterul „alb-albaştrilor” din sezonul precedent al Ligii a III-a a ales să nu mai continue cu echipa zălăuană şi a semnat deja un contract valabil pe un sezon cu Performanţa Ighiu

Având un CV destul de impresionant, de la Florin Istrate, fanii zălăuani aveau aşteptări mari în vara trecută, când fostul rapidist a semnat cu FC Zalău. Fotbalistul nu i-a lăsat pe fani să aştepte prea mult şi s-a integrat rapid în sistemul de joc gândit de Constantin Olariu şi a început să înscrie gol după gol, remarcându-se rapid în tricoul „alb-albastru”.

Florin Istrate a avut un tur de campionat foarte bun, reuşind să devină golgheterul Zalăului şi să ajute gruparea de la poalele Meseşului să încheie prima parte a seznului precedent pe locul 3, la 5 puncte de lider. În iarnă, jucătorul şi-a exprimat dorinţa de a părăsi Zalăul şi s-au vehiculat multe echipe care l-ar fi dorit, inclusiv o echipă din Liga 1 din Iordania. Până la urmă, nimic nu s-a concretizat, iar jucătorul a rămas la FC Zalău.

Totuşi, în cea de-a doua parte a campionatului, evoluţiile lui Istrate au lăsat de dorit, iar jucătorul şi-a petrecut timpul mai mult prin tribune, fiind ori suspendat, ori accidentat. Cu toate aceste, el a rămas în continuare cel mai bun marcator al „alb-albaştrilor” în sezonul precedent. Asta denotă valoarea sa incontestabilă, iar ofertele pe numele său nu aveau cum să întârzie, cu atât mai mult cu cât în această vară, contractul cu gruparea de la poalele Meseşului a expirat.

Astfel, deşi Florin Istrate era dispus să rămână la FC Zalău, în anumite condiţii, până la urmă, experimentatul fotbalist a decis să nu mai continue la poalele Meseşului şi a semnat deja un angajament valabil pe un sezon cu Performanţa Ighiu, o altă grupare din Liga a III-a. În sezonul precedent, gruparea din judeţul Alba a încheiat sezonul pe locul 7, în Seria 4 a Ligii a III-a.  Să spunem că Istrate este al doilea transfer reuşit de Performanţa în această vară, după ce cu echipa din Ighiu a mai semnat şi portarul albaiulian Vlad Ignat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *