Florin Iordache nu se dă bătut

Joi, după ce a aflat din materialul postat pe site-ul graiulsalajului.ro că va fi dat, probabil, în judecată pentru cele scrise miercuri în mediul online,  Florin Iordache a continuat și a postat un nou mesaj, însoțit de o poză în care apar suprefectul Andrea Ciortea, mai mulți foști membri ALDE Sălaj și Călin Popescu Tăriceanu.

“Am înțeles că o să fiu dat în judecată, temător și cu un pic de ajutor grafic nesperat primit ieri, m-am gândit să ajut cu un fel de ramă sau stick : <Je suis orice altceva, numai speranțele oamenilor Nu> Reforma statului este pe drumul bun !”, a scris Florin Iordache pe contul său de Facebook.

Miercuri, cu doar câteva ore înainte de alegerile interne din USR PLUS, în urma cărora se decide liderul organizației municipale, fostul președinte PLUS Sălaj, Florin Iordache, a lansat un atac dur la adresa unor membri ai acestei formațiuni politice.

Postarea sa din mediul online e însoțită de o poză în care apar subrefectul Andrea Ciortea Suciu și consilierul local Gabriela Olar, cele două candidate la șefia organizației zălăuane USR PLUS, urmare a fuziunii celor două partide.

Atacul lui Florin Iordache a vizat-o în special pe Andrea Ciortea Suciu, cea care în urma votului de miercuri după amiaza a fost aleasă președinte al organizației municipale USR PLUS. Iordache o acuză că ar fi mințit cu apartența sa la ALDE pentru a fi primită în PLUS. “Ce ar fi zis oamenii atunci dacă ar fi știut că peste 3 ani USR ar putea fi condus în Zalău de un avocat cu convingeri puternice anti DNA și venit direct din partidul lui Tăriceanu?”, a scris, printre altele, fostul președinte PLUS.  

Detalii aici: https://www.graiulsalajului.ro/florin-iordache-fost-presedinte-plus-isi-ataca-dur-fostii-colegi-de-partid-a-137597

Sursa foto: Facebook, Florin Iordache

1 thought on “Florin Iordache nu se dă bătut

  1. Asta-i nebun! Chiar nu realizează ca se lupta cu morile de vânt ? Asa-i trebuie! Dacă stai într-un coteț,înseamnă ca mănânci lături!!!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.