Florin Florian promite sa fie prefectul care aduce o schimbare in bine in administratia judetului

Florin Florian promite sa fie prefectul care aduce  o schimbare in bine in administratia judetului

Florian Florin, seful de la Inspectoratul de Stat in Constructii Salaj, este de vineri prefectul judetului, numit in locul tehnocratului lui Ciolos, Marin Nitu.

Ceremonia de investire a noului prefect al judetului Salaj a avut loc vineri de la ora 16.00, in sala “Porolissum” a Consiliului Judetean. Din partea guvernului si-a facut prezenta Teodor Iulian Gheorghe, director general in Ministerul Afacerilor Interne. La eveniment au participat presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc, subprefectul judetului, Vasvari Robert, primarul Zalaului, Ionel Ciunt, parlamentari salajeni, directori de deconcentrate si primari pesedisti din judet.
Ceremonia depunerii juramantului noului prefect a fost deschisa de reprezentantul guvernului, Teodor Iulian, care a multumit celor prezenti pentru efortul de a participa la eveniment “la ora tarzie si inceput de weekend” si, totodata, a adus multumiri fostului prefect Marin Nitu, pentru indeplinirea sarcinilor care i-au revenit timp de un an. Apoi, Teodor Iulian a dat citire hotararilor de guvern din 8 martie 2017, prin care Florin Florian a fost numit pentru functia de prefect al Judetului Salaj, iar Marin Nitu a fost numit inspector guvernamental. Florin Florian este numit cu caracter temporar in functia de prefect al judetului Salaj.

Noul prefect se declara omul comunicarii si al seriozitatii

Dupa citirea celor doua hotarari guvernamentale, Florin Florian, cu mana pe Biblie, a depus juramantul. A fost invitat apoi sa ia cuvantul.
“”ncep prin a va multumi pentru prezenta dumneavoastra astazi la acest eveniment cu insemnatate deosebita pentru mine. Sunt onorat sa beneficiez de incredere si sustinere din partea Guvernului Romaniei pentru a ocupa cea mai inalta functie de demnitate publica la nivelul judetului”, a spus Florian.
Proaspatul uns prefect n-a omis sa aminteasca faptul ca este inginer de profesie, cu o experienta de aproape 20 de ani in domeniu, ca este un om pragmatic si s-a angajat sa urmareasca si sa contribuie la implementarea programului de guvernare. Spune ca este adeptul unei mai bune comunicari din partea factorilor decizionali, o comunicare inter-istitutionala eficienta, si al seriozitatii din partea fiecaruia.
“Respectarea si aplicarea legii de catre fiecare functionar din judet, pornind de la administratia locala, continuand cu administratia judeteana si institutiile publice deconcentrate, sa fie regula si nu doar un slogan”, a accentuat Florian.
Cat despre activitatea prefectului, noul reprezentant al guvernului in Salaj a spus ca o sa aiba o alta abordare, deoarece s-a instaurat oarecum o activitate de rutina si de aici s-au nascut diverse interpretari.
“Voi fi activ si prezent in judet si imi doresc ca la finalul mandatului, indiferent cand va fi acel moment, sa putetI afirma ca prefectul judetului Salaj si-a indeplinit misiunea si ca viziunea mea a adus o schimbare in bine in administratie. Este nevoie, mai mult ca oricand sa redam incredere si demnitate oamenilor, prin masuri simple si de efect”, a spus in incheiere Florin Florian.
Aplauze, flori, imbratisari. La iesirea din sala noul prefect al judetului Salaj a primit felicitari si urari de succes din partea celor care au participat la ceremonie.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *