Florin Cîțu ne anunță iar că avem cea mai grozavă economie din Europa

2
151

„Felicitări, dragi români! Cea mai mare creștere economică din UE în trimestrul III din acest an”. Este mesajul postat de premierul interimar Florin Cîțu miercuri dimineața, pe pagina sa de Facebook.

Postarea sa este însoțită și de un grafic, sursa fiind Eurostat, potrivit căruia România a avut o creștere economică de 8 procente în trimestrul III al acestui an, cu mult peste celelalte state.

Ungaria și Lituania figurează cu o creștere de 6 procente, în timp ce Germania, de exemplu, a înregistrat o creștere de numai 2,5 procente, Spania figurează cu 2,7 la sută, iar Franța cu 3,3 la sută.

Sursa foto: Facebook, Florin Cîțu

Postarea optimistă a premierului a fost imediat taxată de români.

Un internaut i-a cerul șefului Guvernului și un tabel cu rata inflației, iar Florin Cîțu i-a trimis acestuia un link către site-ul BNR, pentru a se documenta.

Un alt cetățean i-a făcut un calcul premierului, pentru a-i explica în ce fel se vede această creștere economică spectaculoasă în bugetul omului de rând. „Inflația e 6,3%, ceea ce înseamnă o creștere (reală) de 1,7%, creștere pe care nu o simt majoritatea românilor”, a scris omul pe Facebook.

Un altul, mai ironic, vine și el cu o prognoză. „Spre 8% pare să tindă și scorul PNL. Felicitări!”, e mesajul cetățeanului pentru premier.

2 COMENTARII

  1. „NUMAI 2,5%” în Germania înseamnă de cîteva SUTE de ori mai mult decît 8% în România (creștere pe care eu nu o cred!)
    Să-și bage felicitările în… spate acel Cîțu!

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.