Florin Cîțu: Am avut dreptate!

Fostul premier Florin Cîțu, rămas acum doar membru PNL, după ce a plecat forțat de la șefia partidului, dar și a Senatului, critică măsurile actualului Executiv cu privire la suprataxarea contractelor parțiale de muncă.

De la 1 august, pentru acestea se plătesc contribuții la bugetul de stat la fel ca pentru contractele de muncă cu normă întreagă.

Fostul premier spune că măsura a dus deja la concedieri masive, motiv pentru care ar trebui eliminată de urgență.

“Peste 100 000 de persoane au rămas fără un loc de muncă după ce a fost reintrodusă supraimpozitarea contractelor part-time. Efect previzibil despre care am avertizat.

Acesta este și motivul pentru care alături de colegii liberali am eliminat în 2020 supraimpozitarea contractelor part-time introdusă de guvernele PSD.

Având în vedere aceste date cred că guvernul trebuie să elimine această taxa urgent. Nu mai este nevoie de alte analize, datele arată că am avut dreptate”, spune Florin Cîțu.

1 thought on “Florin Cîțu: Am avut dreptate!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.