Florian Neaga: Reușită legislativă în sprijinul fermierilor și pentru dezvoltarea agriculturii

0
250

Deputatul PSD de Sălaj, Florian Neaga, anunță o reușită legislativă în sprijinul fermierilor și pentru dezvoltarea agriculturii

”Camera Deputaților a adoptat proiectul de lege pe care l-am susținut în calitate de coinițiator alături de mai mulți colegi din PSD și care va da posibilitatea fermierilor să construiască în extravilan. Odată votat în Camera Deputaților, care este for decizional în acest caz, proiectul de lege 154/2021 pentru completarea articolului 23 din Legea 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii va merge la promulgare și va deveni lege odată cu publicarea în Monitorul Oficial. Se elimină un obstacol păgubos în activitatea fermierilor, care erau inutil obligați să cheltuie resurse importante și să piardă timp prețios pentru a trece mai întâi un spațiu în intravilan dacă doreau să construiască, să renoveze sau să extindă o fermă în extravilan. Era o piedică serioasă pentru dezvoltarea activității lor, practic pentru dezvoltarea agriculturii. Succesul inițiativei legislative este foarte important pentru înlesnirea investițiilor în construcții agricole pentru care fermierii pot accesa fonduri europene nerambursabile, fără ca aceste investiții să fie sub spectrul întârzierilor cu proceduri și cheltuieli pentru trecerea în intravilan”, susține deputatul sălăjean.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.