decembrie 1, 2022

Zilele trecute o sportiva modesta, silitoare si in ton cu noutatile din fitness , Kulcsar Margit, a participat la un turneu international de anvergura : Fitparade Seven Procards din Budapesta. 

rn

Pe langa locul onorabil ocupat la categoria body , sportiva zalauana a si trecut la o alta federatie de specialitate, corespunzator etalarii de acum.
"Feminitatea si frumusetea nu pot decat sa faca un corp comun, fitness ca si sport de performanta fiind un mod de a te etala. Se lucreaza pe grupe de muschi, se are in vedere o dieta speciala de alimentatie si sacrificii pe masura. Pentru intretinere trebuie frecventate salile speciale", a incheiat optimista Margit.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *