octombrie 4, 2022

Fit Gerogeta devine managerul Spitalului Judetean de Urgenta prin dispozitia lui Tiberiu Marc

Fostul manager al spitalului, Laurentiu Barna, a fost numit de Tiberiu Marc presedinte al Consiliului de administratie al spitalului in 20 decembrie, zi in care medicul Liliana Neaga si-a si anuntat demisia din functia de manager interimar

rn

Astazi se asteapta publicarea dispozitiei presedintelui Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, de numire in functia de manager al Spitalului Judetean a lui Fit Georgeta, in locul Lilianei Neaga, care in 20 decembrie si-a anuntat demisia incepand cu 1 ianuarie.

rn

Spitalul Judetean este in subordinea Consiliului Judetean, iar atributia de numire a unui manager interimar ii revine presedintelui Consiliului Judetean, Tiberiu Marc. Cu toate ca nu s-a anuntat inca nimic oficial, surse din Consiliul Judetean spun ca decizia lui Marc de numire a lui Fit Georgeta la Spitalul Judetean a fost luata zilele trecute.
Interimatul este asigurat pe o perioada de sase luni, dar poate fi prelungit, pana cand Consiliul de administratie al Spitalului Judetean va decide organizarea unui concuts pentru aceasta functie.
Medicul Liliana Neaga si-a prezentat demisia conducerii Consiliului Judetean Salaj chiar inainte de sarbatori, dupa ce a ocupat aceasta functie mai bine de un an, tot prin dispozitia presedintelui Consiliului Judetean.
Medicul Liliana Neaga a fost numita manager interimar al Spitalului Judetean începând cu data de 1 noiembrie 2017, pentru o perioada de sase luni, mandatul ei fiind apoi prelungit de doua ori, Consiliul de administratie preferand sa nu organizeze concurs pentru functie.
Prin numirea lui Fit Georgeta, presedintele Consiliului Judetean Salaj recurge la un nou interimat la conducerea Spitalului Judetean, al patrulea din noiembrie 2017, Liliana Neaga fiind desemnata manager prima data la intrarea in functie in toamna lui 2017, mandat prelungit de Marc dupa sase luni si apoi inca o data la 30 noiembrie 2018.

rn

Fostul manager Laurentiu Barna este reactivat
de Tiberiu Marc in noua calitate de presedinte
al Consiliului de administratie al spitalului

rn

Liliana Neaga l-a inlocuit in noiembrie 2017 in functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau pe Laurentiu Barna, care a ocupat functia de manager al spitalui din 17 noiembrie 2011.
Mandatul lui Barna s-a incheiat in 31 octombrie 2017, nemaiputand fi prelungit, pentru ca fostul manager a implinit varsta de pensionare.
Barna nu a ramas insa "pe drumuri". In ianuarie anul acesta, Laurentiu Barna a fost angajat la Consiliul Judetean Salaj, prin dispozitia nr. 142 din 31 ianuarie a presedintelui Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, in functia de inspector de specialitate gradul IA la Compartimentul proceduri ex-ante investitii din cadrul Directiei monitorizare investitii publice.
Foarte interesant, exact la data la care Liliana Neaga isi anunta demisia, in 20 decembrie, Tiberiu Marc dispunea ca fostul manager al spitalului, Laurentiu Barna, sa devina presedinte al Consiliului de administratie al Spitalului Judetean.

rn

Georgeta Fit – medic primar
în medicina de familie

rn

Georgeta Fit este medic primar în medicina de familie, In 2015 a fost numita manager la Centrul de Recuperare, tratament si îngrijire “Acasa” din Zalau. A lucrat din 2007 in cadrul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Salaj, unde a si fost la un moment dat director interimar. Anterior s-a aflat la conducerea Spitalului din Crasna pana in 2006.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.