ianuarie 31, 2023

Fiscul va verifica localurile care organizeaza petreceri de sfarșit de an

În intervalul 31 decembrie – 5 ianuarie, inspectorii antifrauda vor controla, la nivelul întregii țari, localurile care organizeaza petreceri de revelion. Se urmarește verificarea modului în care operatorii economici au înregistrat sumele încasate pentru pachetele de revelion vândute, precum și încasarile din seara de revelion care nu au fost prinse în pachetele respective, se arata într-un comunicat al ANAF, preluat de Mediafax, în care demersul este numit operațiunea “Revelion 2016”. 

Acțiunea se bazeaza pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. În etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise și proprii legate de capacitatea localurilor, numarul pachetelor oferite la vânzare, stop_coloana  cuantumul aprovizionarilor și înregistrarea acestora în evidențele contabile, s-a alcatuit profilul de risc și eșantionul de verificat.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut