septembrie 30, 2022

Fiscul invita azi contabilii la instruire, sa poata face fata noutatilor din hatisul legislativ

Membrii salajeni ai CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) primesc azi, joi 31 ianuarie, de la ora 14:00, îndrumari de la Fiscul salajean referitoare la noutatile legislative cu incidenta fiscala. 

rn

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Salaj organizeaza întâlnirea de azi dedicata membrilor CECCAR pentru a oferi clarificari si îndrumari referitoare la: 1. Spatiul Privat Virtual si serviciile oferite de ANAF; 2. Noutati legislative cu incidenta fiscala: 3. Esalonarea la plata a obligatiilor fiscale: 4. Modalitatile de stingere a obligatiilor fiscale si modalitatile de efectuare a platilor; 5. H.G. 807/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat având ca obiect stimularea investitiilor cu impact major în economie; 6. Casa de marcat – facilitati, obligatii, termene.
Întâlnirea se va desfatura la sediul Camerei de Comert si Industrie a Judetului Salaj de pe str. Corneliu Coposu nr. 3.
Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveste clarificarea noutatilor legislative, Administratia Judeteana a Finantelor Publice Salaj organizeaza si în acest an periodic întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.