Firmele Primariei Zalau inghit mai multi bani decat s-a prevazut

Firmele Primariei Zalau inghit  mai multi bani decat s-a prevazut

Transurbis si Citadin au deja nevoie de mai multi bani pe primul trimestru

rn

La nicio luna de la aprobarea bugetului Primariei Zalau pe anul 2018, intr-o sedinta a Consiliului Local cu scandal, conducerea orasului vrea sa rectifice bugetul. 

rn

Motivele sunt mai multe. Primul este ca Transurbis a solicitat o rectificare bugetara prin care arata ca disponibilul de bani prevazut pentru trimestrul intaIsi al anului nu acopera valoarea decontului pentru luna februarie, astfel ca Transurbis mai are nevoie de 30.000 de lei pentru decontul din februarie.
Un alt motiv este faptul ca banii disponibili pentru trimestrul intai nu acopera facturile emise de Citadin in lunile februarie si martie pentru plata cheltuielilor de intretinere a spatiilor verzi, reparatii strazi si pentru salubrizare, astfel ca e nevoie de o rectificare bugetara prin care sa se aloce pentru Citadin suma de un milion de lei. Primaria Zalau va da firmei Citadin banii de la persoanele fizice care si-au platit pana acum impozitul pe mijloacele de transport.
Reamintim ca bugetul total al Primariei Zalau pentru anul 2018 este de 130 de milioane de lei, din care doar 40 de milioane de lei sunt pentru dezvoltare, iar 89 de milioane sunt pentru plata salariilor persoanelor care administreaza cele 40 de milioane de lei.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *