septembrie 26, 2022

Firmă de construcții din Sălaj, felicitată de prefect

Administratorul firmei care s-a ocupat de reabilitarea clădirii Prefecturii a fost feliciat de șeful acestei insutuții. Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, i-a înmânat, miercuri, administratorului firmei Fino Brutto SRL, Matei Tibor, o diplomă onorifică, pentru contribuţia acestei companii, în calitate de subcontractor, la realizarea lucrărilor de reabilitare a Palatului Administrativ Zalău.

Originară din Sălaj, compania de construcţii a realizat partea de izolare exterioară a clădirii, amenajările interioare şi exterioare, reabilitarea acoperişului, a scărilor de acces şi a curţii interioare, precum şi gazonul din faţa Palatului Administrativ.

“Mă bucur că am găsit la noi în judeţ o companie serioasă, care realizează lucrări de calitate şi pe care ne-am putut baza în proiectul de reabilitare a Palatului Administrativ. Diploma acordată astăzi este o recompensă simbolică pentru efortul acestei companii de a ne sprijini într-un proiect cu multe provocări, aşa cum a fost cel privind rebilitarea din temelii a sediului Instituţiei Prefectului Sălaj”, a precizat prefectul Dari Toma.

Lucrările la Palatul Administrativ, demarate în 2018, s-au finalizat anul acesta și au costat circa 5 milioane de euro (24 milioane lei). Palatul Administrativ a devenit, în urma acestei investiții, prima clădire publică inteligentă din Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.