septembrie 25, 2023

Finanţiştii sălăjeni nu recunosc protocolul semnat cu ministerul

0

Angajaţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Sălaj nu vor să accepte protocolul semnat de Ministerul Finanţelor Publice şi Sebastian Oprescu, preşedintele Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici (SNFP). “Nu suntem de acord cu ce a semnat Oprescu in numele Sed Lex şi cu criteriile de performanţă stabilite pentru acordarea stimulentelor. Judeţul Sălaj este mic şi nu poţi indeplini criteriile acelea, faţă de juţelele care au companii mari”, a declarat Ioan Souca, preşedintele Sindicatului Liber al salariaţilor din cadrul DGFP Sălaj, afiliaţi la Federaţia Sed Lex. Conform indicilor de performanţă stabilite in protocol, angajaţii de la DGFP Sălaj ar beneficia de cele mai mici stimulente, respectiv 300 lei pe angajat, impozabil, faţă de 1,5 salarii cat reprezenta valoare anterioară a stimulentelor.
DGFP Sălaj nu a semnat protocolul
Souca a transmis printr-un comunicat de presă că nu recunosc protocolul semnat joi seara cu ministerul Finanţelor. “SNFP, reprezentat de Sebastian Oprescu, nu are membri de sindicat in DGFP Sălaj. Prin urmare, nu recunoaştem protocolul semnat in data de 16.10.2010, intre SNFP, reprezentat de Sebastian Oprescu şi reprezentanţii MFP”, se arată in comunicat. Liderul de sindicat a menţionat că la semnarea protocolului au fost prezente şi două angajate din cadrul DGFP Sălaj, dar care nu au semnat documentul. “Aşteptăm să vedem ce se intamplă maine (n.r azi) cu Ordonanţa 1 prin care media stimulentelor pe fiecare angajat se include in salar. După aceea vom avea o şedinţă şi vom vedea ce vom face”, a adăugat liderul de sindicat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut