Finala inedita in Salaj – Rapid Jibou – Somes Odorhei

Finala inedita in Salaj – Rapid Jibou – Somes Odorhei

“Capul de afis” al careului de asi al competitiei surprizelor, faza judeteana, a fost fara doar si poate duelul dintre campioana Dumbrava Gilgau si vicecampioana Rapid Jibou. Dupa un meci nebun, cu rasturnari de scor, jibouanii s-au impus in prelungirile timpului regulamentar, in timp ce Somesul Somes Odorhei a reusit surpriza, invingand Cetatea Buciumi

rn

Miercuri, 2 mai, au fost programate semifinalele Cupei Romaniei, faza judeteana. Cel mai interesant duel a fost disputa dintre Dumbrava Gilgau si Rapid Jibou, adica campioana si vicecampioana Salajului, cea din urma fiind si detinatoarea trofeului.
Totusi, la fel de interesant a fost si disputa de la Buciumi dintre Cetatea si surpriza competitiei, Somesul Somes Odorhei, liderul din Liga a V-a. Ambele meciuri au fost “nebune” si cu rasturnari de scor.
La Gilgau, in prezenta a peste 300 de spectatori, Dumbrava a deschis scorul, insa jibouanii au intors rezultatul in favoarea lor, pentru ca pana la pauza, gazdele sa restabileasca egalitatea. Dupa revenirea de la cabine, rapidistii au fost mai exacti si au revenit la conducere, iar cu cateva minute inainte de final, elevii lui Marius Pasca au egalat.
Totusi, cand toata lumea se astepta ca partida sa intre in prelungiri, Paul Unimatan a dictat o lovitura de la 11 m pentru Rapid Jibou, in prelungirile timpului regulamentar. Alex Turcu a transformat cu “sange rece” si a trimis Jiboul din nou in finala, acolo unde va avea ocazia sa isi apere trofeul cucerit anul trecut.
in celalalt joc, Cetatea Buciumi a fost echipa mai exacta si cea care a reusit sa deschida scorul, insa pana la pauza, Bogdan Rus a restabilit egalitatea. Cele doua echipe au prestat un joc frumos si ocaziile nu au lipsit.
Pana la urma, Vlad Ortelecan a reusit sa inscrie in minutul 73, pentru a completa revenirea echipei sale. S-a dovedit a fi golul victoriei, deoarece atacurile Cetatii nu si-au gasit finalitate. Astfel, pentru prima data in istoria clubului din Somes Odorhei, Somesul va evolua in finala Cupei Romaniei.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *