septembrie 28, 2023

Final de an cu vreme caldă și ploioasă

0

Foto: Severe Weather Alert – Salaj

În ultimele zile din 2020, vremea va fi una ploioasă pe raza județului Sălaj, dar cu temperaturi pozitive, mai mari decât cele obișnuite pentru luna decembrie, potrivit Severe Weather Alert – Sălaj, care face publică, pe pagina sa de Facebook, prognoza pentru 28-31 decembrie.  

“În intervalul menționat vremea în județul Sălaj va fi mai caldă decât ar trebui să fie în această perioadă a anului. Azi vremea va fi în prima parte a zilei relativ stabile, cu cer variabil, dar seara și noaptea se va înnora și vor fi ploi slabe  și unele intensificări ale vântului. Temperaturile, azi, pot ajunge până la 8 – 10  grade. Marți cerul va fi variabil, cu temperaturi în jur de 10 grade și unele intensificări ale vântului. Miercuri și joi vor fi înnorări temporare și ploi pe alocuri, iar temperaturile se vor situa tot între 8 și 10 grade”, precizează cei de la Severe Weather Alert – Salaj.

Potrivit sursei citate, în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie vremea va întra într-un ușor proces de răcire, dar nu foarte puternic,  iar primele zile din anul 2021 vor debuta cu vreme ușor mai caldă decât ar fi normal, cu temperaturi între 0 -2  grade pe timpul nopții și 4 – 6 grade cu plus ziua.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut