octombrie 7, 2022

Filonas Chis, din nou la conducerea Casei Judetene de Pensii

Dupa ce a fost deputat PSD de Salaj timp de patru ani, Filonas Chis s-a intors la conducere in functia de director executiv al Casei Judetene de Pensii (CJP) Salaj. A mai ocupat aceasta functie in perioada 2001-2004, inainte de a fi deputat. “Dupa alegeri am solicitat Casei Nationale de Pensii revenirea pe acest post, iar cererea mi-a fost aprobata incepand cu data de 15 decembrie. In perioada in care am ocupat postul de deputat am fost suspendat din functie, dar acum am avut posibilitatea de a reveni pe acest post. Am venit intr-un colectiv pe care il cunosteam si ma simt foarte bine”, a declarat Chis.
Florian But a ocupat pana acum postul de director interimar, iar din aceasta saptamana a revenit pe postul de director executiv adjunct la Directia de Pensii a CJP Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.