Filarmonica de Stat Oradea, în spectacol extraordinar la Zalău

Filarmonica de Stat Oradea va susține un spectacol extraordinar la Zalău, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Evenimentul va avea loc în data de 5 martie, de la ora 19.00, în sala mare de spectacole a Casei de Cultura a Sindicatelor Zalău.

Intrarea este liberă, pe bază de invitație. Invitațiile se pot ridica de la secretariatul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, de luni până vineri, în timpul programului de lucru, începând cu data de 26 februarie.

Concertul “INNAMORATO DI TE” aduce în atenție câteva pagini muzicale care au făcut înconjurul lumii, partituri scrise de cei mai cunoscuți muzicieni italieni din ultimele decenii, inclusiv Andrea Bocelli.

Într-un concept unic și emoționant, concertul îi reunește pe baritonul Florin Estefan și pe tenorul Eusebiu Huțan, alături de Giancarlo Palena la acordeon și pianistul Ovidiu Lup, acompaniați de orchestră sub conducerea muzicală a dirijorului Vladimir Lungu.

Interpretarea remarcabilă a unor celebre cântece italiene, precum Vivo per lei, Caruso, Parla piu piano sau Valore, oferă publicului o atmosferă intimă și emoționantă, iar acest succes este întâmpinat cu entuziasm și aplauze la fiecare reprezentație.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *