septembrie 28, 2023

Producatorul de piscine, cazi de baie acrilice si minipiscine Fibrex Co SRL Crasna participa incepand de ieri, 6 mai, si pana in 10 mai, la targul Construct Expo. Organizat la Complexul Expozitional Romexpo Bucuresti, evenimentul se afla la cea de-a 15-a editie si este grupat in doua saloane: salonul de amenajari interioare si salonul de usi si ferestre.
Dupa cum ne-a declarat Traian Pop, managerul Fibrex, societatea salajeana expune un model nou de piscina. “Daca la editiile anterioare, ne-am prezentat si cu cazi de baie, de data aceasta am preferat sa expunem in stand unul dintre cele mai noi modele de piscine, dotata cu jeturi de hidromasaj si aeromasaj”, a precizat reprezentantul companiei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut