VIDEO! Fetita de 15 ani din Ileanda muscata de sarpe

Azi, in jurul orei 20:20, Elicopterul SMURD din Jibou a intervenit in comuna Ileanda pentru a prelua o fetita de 15 ani muscata de sarpe.

Primarul comunei Ileanda, Cornel Dorel Lar, ne-a povestit ca fetita era in padure la cules de Ciuperci cand a fost muscata. Victima era constienta insa avea ameteli. Asadar, a fost transportata la spitalul din Cluj-Napoca.

Isu Smurd Salaj ne-a comunicat urmatoarele: “Miercuri seara, elicopterul SMURD de la Jibou s-a deplasat în sprijinul unui echipaj de prim ajutor din localitatea Ileanda, la un caz medical pentru a prelua o pacientă care a fost mușcată de un şarpe. Pacienta (de sex feminin, aproximativ 15 ani) a fost asistată în prima fază de echipajul de prim ajutor de la Ileanda, după care a fost preluată și transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj Napoca.”

https://www.facebook.com/100005282835593/videos/1428169484035799/?id=100005282835593

2 thoughts on “VIDEO! Fetita de 15 ani din Ileanda muscata de sarpe

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.