VIDEO! Fetita de 15 ani din Ileanda muscata de sarpe

2
22723

Azi, in jurul orei 20:20, Elicopterul SMURD din Jibou a intervenit in comuna Ileanda pentru a prelua o fetita de 15 ani muscata de sarpe.

Primarul comunei Ileanda, Cornel Dorel Lar, ne-a povestit ca fetita era in padure la cules de Ciuperci cand a fost muscata. Victima era constienta insa avea ameteli. Asadar, a fost transportata la spitalul din Cluj-Napoca.

Isu Smurd Salaj ne-a comunicat urmatoarele: „Miercuri seara, elicopterul SMURD de la Jibou s-a deplasat în sprijinul unui echipaj de prim ajutor din localitatea Ileanda, la un caz medical pentru a prelua o pacientă care a fost mușcată de un şarpe. Pacienta (de sex feminin, aproximativ 15 ani) a fost asistată în prima fază de echipajul de prim ajutor de la Ileanda, după care a fost preluată și transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj Napoca.”

Intervenția elicopterului la Ileanda a fost pentru preluarea și transportarea unei fetițe de 15 ani, din Ileanda, care în timp ce culegea ciuperci a fost mușcată de șarpe.

Publicată de Cornel Dorel Lar pe Miercuri, 24 iunie 2020

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.