Fetita de 11 ani abuzata sexual

Fetita de 11 ani abuzata sexual

Este al doilea caz din Salaj, anul acesta, in care o fetita de 11 ani este agresata sexual

rn

Procurorii de pe langa Judecatoria Zalau a trimis in judecata la inceputul lunii aprilie un barbat cu varsta peste 50 de ani din comuna Hereclean, pentru savarsirea infractiunii de corupere sexuala a unui minor.
Dosarul penal a fost inregistrat la Judecatoria Zalau in data de 4 aprilie si se afla in camera preliminara.
Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, in vara anului 2016, parintii fetitei de 11 ani din comuna Hereclean au sesizat Politia despre faptul ca Ioan Toma, cu varsta peste 50 de ani, din aceeasi localitate, a comis acte cu caracter sexual, mai exact a pipait fetita in zona organelor genitale si a sarutat-o. Totul s-a intamplat acasa la Ioan Toma. Barbatul a profitat de faptul ca era un apropiat al familiei, iar fata avea incredere in acest barbat.
Ioan Toma a fost trimis in judecata pentru corupere sexuala a minorilor, iar daca va fi gasit vinovat risca inchisoare intre 1-5 ani, potrivit Codului Penal.
Directorul Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Salaj, Violeta Milas, ne spune ca inca de la inceputul anului procurorii mai cerceteaza un caz de abuz sexual si relatii sexuale, victima fiind tot o fetita de 11 ani, suspectul fiind chiar tatal minorei.
Situatia a fost semnalata autoritatilor de catre sora mai mare a fetitei. Tatal este plecat la munca in strainatate, iar fata se afla in grija sorei mai mari, care este adulta. Familia este de etnie roma si locuieste in satul Dersida, comuna Bobota.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *