septembrie 24, 2023

“Fetele marinarului“ incurca presedintia

0

Familia onorabilului presedinte Traian Basescu devine, pe zi ce trece, tot mai vizibila pe scena mass-media. Si, din nefericire pentru viitorul politic al locatarului de la Cotroceni, “tonomatele cu ieuro” lovesc adanc in imaginea de Torquemada al coruptilor, pe care seful statului si-a promovat-o in ultimii ani.
Dincolo de subiectivism unor jurnalisti, raman multe intrebari care deocamdata nu au primit raspuns din partea “clanului Basescu”. Casa de aproape 1 milion de euro a fiicei celei mari, cumparata cu bani din “vanzari anterioare” (ca sa citam din declaratiile hilare ale Ioanei Basescu), terenuri cu un potential turistic extraordinar concesionate “mocca” de fratele presedintelui, innegresc portretul familiei prezidentiale.
Si la toata aceasta tevatura a tranzactiilor dubioase se adauga si comportamentul politic de-a dreptul aiuritor al mezinei, care, plictisita de Bamboo si cafenelele din Dorobanti, ar vrea sa faca shopping si pe la Bruxelles. Si cum nici un efort nu e suficient pentru a-l multumi pe “tatucul” partidului, salahorii din teritoriu au strans semnaturi cu un spor stahanovist si au inregistrat “succesuri” in depasirea numarului minim de semnaturi, pentru ca odrasla marinarului sa poata candida linistita.
In conditiile date, drumul spre un nou mandat devine din ce in ce mai greu pentru Traian Basescu. Si nu e nevoie de ziaristi potrivnici sau oponenti politici plini de fiere care sa dea de pamant cu icoana presedintelui. Membrii propriei sale familii se ocupa extrem de eficient de decredibilizarea lui Traian Basescu. Si daca prietenii (fie ei si politici) poti sa ti-i alegi singur, cu neamurile e mai greu, ca astea vin de la “Doamne Doamne” si nu poti scapa asa usor de pecetea (uneori nedreapta) conferita de apartenenta la o familie. Basescu ramane in continuare tatal Ioanei si al lu` EBA, si fratele lui Mircea, cel mult daruit cu terenuri de primarii de la malul marii, iar numele ce-l poarta cu mandrie rubedeniile sale, ar putea sa-i creeze “insuccesuri” dezagreabile in viitoarea batalie pentru fotoliul prezidential.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut