noiembrie 29, 2022

Fetele intra in focul competiilor

Echipa de fete de la CSM Armatura Zalau, pregatita de Ioan Popa, va participa la Finala Campionatului National, la box, pentru tineret, junioare si senioare. Intrecerea va avea loc in perioada 23-29 martie la Campulung Muscel, unde CSM Zalau va fi reprezentata de 19 sportive.
La junioare vor participa sportivele: Roxana Lazar si Delia Torje la 46 kg, Sabou Madalina, la 63 kg, Lucica Cote la 66 kg, Adelina Papita, la 70 kg, Roxana Ravinczki, la 75 kg (medaliata cu bronz anul trecut) si Florina Abrudan, la 80 kg. La tineret: Ancuta Salajan, la 48 kg (vicecampioana), Izabela Tivadar, la 51 kg, Hainalka Vadas, la 60 kg, Mihaela Pausan, la 80 kg (campioana nationala la junioare in 2008. Este primul an la tineret) si Ioana Stevar, la +80 kg.
La senioare vor fi prezente: Sorana Salajan, la 51 kg, Sabina Papita, la 54 kg (ambele sportive au participat anul trecut la Campionatul European din Bulgaria), Nagy Edith, la 57 kg (vicecampioana nationala in 2008), Elekes Kinga, la 64 kg (medaliata cu bronz anul trecut), Roxana Ciordas, la 69 kg (campioana nationala la tineret si bronz la Campionatul European din Bulgaria), Flavia Iacob, la +80 kg (vicecampioana in anul 2008).
Obiectivele sportivelor sunt opt medalii- doua de argint si 6 de bronz. “Tinand cont ca anul acesta s-a facut schimbul de genaratii, va fi foarte greu sa se realizeze obiectivele, dar nutrim speranta ca pugilistele noastre vor evolua cat mai bine”, a declarat antrenorul sectiei de box, Ioan Popa.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *