octombrie 4, 2022

Festivalului cireselor de la Fagetu se anunta o distractie pe cinste, ce n-ar trebui ratata

Sambata si duminica (23 si 24 iunie), în localitatea Fagetu din comuna Plopis se va desfasura a treia editie a Festivalului cireselor. Programul din prima zi a festivalului suna nemaipomenit de bine – tur ghidat cu bicicleta, cross-ul muntilor Plopis, un prânz traditional, ”Clisa fripta-n bota”, concert trupa Hara, folk la foc, film în aer liber, iar de la ora 23.00 – petrecerea tinerilor. 

rn

Ziua de duminica va fi dedicata muzicii populare, iar de la ora 13.00 vor urca pe scena Ansamblul ”Salajka” Fagetu, Ansamblul ”Mesesul” Zalau, Grupul folcloric ”Rozavlea” Maramures, Costina Antonia, Ansamblul ”Mala Salajka”, Denisa Minodora Rolnic, Andrei Morar, Sabou Monica Geanina, Ancuta Balajel, Marius Pacurar, Ioan Dordoi si Felix Galan, Ansamblul ”Cerovina” Valea Cerului, Corina Szatmari si Tarafu" lui Zbiciu, Grup vocal ”Seniorii” – serani. Prezinta Ancuta Balajel.
Cei care vin la festival vor gasi produse locale, obiecte de artizanat. Vor avea loc demonstratii de mestesugarit, expozitie de fotografii vechi, treasure hunt. Ca provocare este anuntat un concurs de fotografie on-line.
Va fi marcata si Ziua iei prin purtarea de vestminte traditionale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.