Festivalul „Tânăr și Liber” Șimleu Silvaniei – ediția a III-a

1
70

Vineri, 28 mai, de la ora 17.30, Primăria orașului Șimleu Silvaniei prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, împreună cu Centrul de Cultură și Artă a județului Sălaj, va organiza în curtea Cetății Báthory din Șimleu Silvaniei Festivalul de muzică „Tânăr și Liber”. Festivalul a început în anul 2018 din dorința organizatorilor de a identifica, valorifica și promova tinerii talentați și pasionați de muzică. În fiecare an, responsabilii evenimentului au încercat să aducă pe scena festivalului interpreți reprezentativi pentru muzica românească, pentru a-i susține pe cei inițiați în aceste taine.

În acest an, invitatul special este Cristofor Aldea- Teodorovici din Chișinău, Republica Moldova, fiul regretaților Doina și Ion Aldea-Teodorovici. Cristofor se remarcă prin sprijinul oferit tinerelor talente aflate la început de drum în cariera muzicală.

În deschiderea festivalului va avea loc o gală a voluntarilor Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Șimleu Silvaniei, prin care fiecare voluntar va fi răsplătit pentru timpul, devotamentul și dăruirea arătate în cadrul programului de voluntariat a Centrului Național de Informare, cu un certificat acreditat și de Ministerul Muncii și Protecției Sociale din România.

Pe scenă vor urca tineri artiști, elevi ai cursurilor de muzică de la Casa Orășenească de Cultură Șimleu Silvaniei, dar și pregătiți de alți îndrumători.

Festivalul va fi organizat cu respectarea normelor legislative în vigoare la data evenimentului și, de asemenea, locația va putea fi modificată în funcție de evoluția vremii din ziua respectivă, ca variantă alternativă fiind propusă Casa de Cultură Orășenească Șimleu Silvaniei.

Intrarea se va face strict pe bază de invitație, iar invitațiile pot fi solicitate Centrului Național de Informare și Promovare Turistică din Șimleu Silvaniei, în format fizic la sediul instituției din strada Báthory, Nr. 1, iar în mediul on-line printr-un mesaj pe pagina de facebook @infotoursimleusilvaniei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.