septembrie 28, 2022

Festivalul racilor si fructelor de mare ajunge la Zalau

Salajenii sunt asteptati incepand de joi, 28 februarie, pe Platoul Central de Marmura din Zalau, la prima editie a Festivalului racilor si fructelor de mare, care se va desfasura pe o perioada de patru zile.

rn

“Vom gati sute de kilograme de Raci, Creveti, Caracatite, Calamari, Scoici, Rapane, Paella, Homari, Red fish, Dorada, Guvizi, Hamsie, Barbuni, pe Platoul Central de Marmura, in perioada 28 Februarie – 3 Martie, anunta Taverna Racilor, care aduce Festivalul Racilor in premiera la Zalau si promite un festin si un spectacol culinar unic in Zalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.