Festivalul Produselor Handmade se deschide maine la liceul Alesandru Papiu Ilarian din Zalau

Festivalul Produselor Handmade  se deschide maine la liceul Alesandru Papiu Ilarian din Zalau

Festivalul Produselor Handmade sugestiv intitulat "Petele-n vant", ajuns la cea de a IV-a editie, isi va deschide portile maine, de la ora 10.00, la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian din Zalau. 

rn

Proiectul este unul educational de voluntariat si caritate, incercand de data aceasta sa aduca bucurie copiilor de la Asociatia "Inimioare fericite" din Bobota.
La aceasta editie a festivalului-concurs national participa copii din 15 judete: Suceava, Satu Mare, Neamt, Maramures, Iasi, Ialomita, Dambovita, Constanta, Cluj, Buzau, Bihor, Brasov, Botosani, Bistrita-Nasaud si Salaj.
In curtea liceului API si pe terenul de sport vor avea loc concursuri, jocuri, desene pe asfalt, pictura pe fata, desene cu nisip colorat.
Manifestarea este organizata de catre Colegiul "API" Zalau in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Salaj. Institutia Prefectului, Casa Corpului Didactic, Casa Culorilor din Zalau, Directia Judeteana pentru Sport, Asociatia Judeteana "Sportul pentru toti", Asociatia sportiva "2B Sports Zalau", Associatia de Dezvoltare Intercomunitara Salaj Plus.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *