Zilele trecute, Grupul Scolar „Octavian Goga” Jibou a sarbatorit „Festivalul National al sanselor Tale – promovarea dialogului intercultural”, prin diverse activitati. Festivalul a debutat cu o vizita de documentare a conducerii scolii si a unui grup de elevi din a IX-a A SAM la uzina Silvania Michelin S.A. Multumim intreprinderii Michelin pentru ajutorul oferit elevilor nostri.
Clasa a XI-a a participat la o ora deschisa cu tema “Istoria Uniunii Europene si Parlamentul European”, urmata de dezbateri. S-au organizat expozitii cu produse realizate de elevi: „Aplicatii ale circuitelor logice a LED-urilor in sisteme de automatizare”, „Macheta functionala cu motor ecologic de tip Sterling”. Elevii de la profilul textil au confectionat obiecte, iar elevii claselor a VII-a C si a VIII-a A au prezentat o expozitie de Origami Modular. Cu o expozitie de sculptura si gravura, s-a alaturat si Clubul Copiilor din Jibou. Cu ocazia acestui eveniment s-au scos de sub tipar revista scolii „Interferente” si revista de matematica „Fituica”. Elevii de la profilul Economic au prezentat proiecte, care au pus in practica cunostintele teoretice insusite in timpul orelor de curs. In ultima zi, scoala a invitat agenti economici, parinti, edilii orasului, Inspectoratul Scolar si AJOFM, la o masa rotunda, ocazie cu care directorul scolii si directorul adjunct au prezentat materialele: „Parteneriat scoala – agent economic – oportunitate a egalitatii de sanse in educatie” si „Oferta de pregatire profesionala si de asigurare a tranzitiei de la scoala la locul de munca”, urmate de discutii. Corul scolii a sustinut un recital de colinde, romanesti si in limba franceza.
Profitam de aceasta ocazie pentru a multumi tuturor colaboratorilor nostri si le uram un Craciun Fericit un An Nou plin de succese si realizari: SILVANIA MICHELIN SA, SC ACE SRL, ENERGOBIT PROD SRL, SC CONFECTII SA, SC CFR – SCRL BRASOV – SA Punct de lucru Jibou, SELC Jibou, SC SAMTEX, SCM MESTESUGARUL, SC PROD FIZES SRL, AJOFM, SC VERBELCO SRL, CLUBUL COPIILOR JIBOU.