noiembrie 26, 2022

Festivalul Cantecului Patriotic

Primaria Municipiului Zalau si Casa Municipala de Cultura Zalau va invita joi, 28 noiembrie 2019, incepand cu ora 18:00, la Festivalul Cantecului Patriotic, ediția a III-a, care va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau.
    in cadrul spectacolului vor urca pe scena: Ansamblul Artistic Profesionist “Porolissum”, Ioan Bocsa, Marius Ciprian Pop, Ovidiu Olari, Ovidiu Bartes, Ioan Dordoi, Felix Galan, actorul Ioan Josan, grupul de feciori „Icoane” si Fanfara „Promenada”.
    Preţul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pun in vanzare incepand de marți, 12 noiembrie 2019, la sediul Casei Municipale de Cultura Zalau.
Program caserie: Luni-Joi : 10:00 – 18:00
Vineri: 10:00 – 15:00

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *