septembrie 25, 2023

De Martisor, la Buciumi s-a desfasurat editia a II-a a Festivalului coral “Preot Stefan Racasan”, organizat de Primaria comunei Buciumi, Biserica Ortodoxa si scoala gimnaziala din localitate si finantat de Centrul Culturii Traditionale Salaj. Cantecele religioase, patriotice si prelucrarile folclorice au incantat pe cei prezenti in sala Caminului Cultural. Au urcat pe scena, rand pe rand, Corul Caminului Cultural Buciumi, dirijor Anica Tap, Corul de femei din Agrij, dirijor Liviana Man, Corul Catedralei Ortodoxe Jibou, dirijor Cristian Iura, Corala preotilor din protopopiatul Zalau “Laudamus Deum”, dirijor Adrian Oniga, si Corul “Gloria Dei”, dirijor Maria Porumb, distinsa profesoara fiind si una din initiatoarele acestui festival.
In deschiderea concertului, primarul comunei, Ioan Holhos, a dat citire Hotararii Consiliului Local Buciumi prin care i se acorda titlul de “Cetatean de onoare” profesorului Nicolae Stirb, pentru recenta lansare a monografiei comunei Buciumi si pentru activitatea de dascal al comunei, din care 23 ca director al scolii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut