ianuarie 29, 2023

Femeia rătăcită în pădure, la cules de ciuperci, a fost găsită

Marți după amiază, la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel care anunța faptul că o femeie în vârstă s-a rătăcit în pădure, între localitățile Bizușa și Perii Vadului. Echipaje de căutare de la Garda Ileanda și Detașamentul Zalău, împreună cu echipaje ale poliției, personal de la Ocolul Silvic Ileanda, precum și mai mulți localnici au început imediat căutările.

“Persoana a fost găsită cu ajutorul unui vehicul de teren (UTV) al I.S.U. Sălaj, într-un timp foarte scurt timp, iar echipajul SMURD a asistat-o medical la fața locului, fără a fi nevoie de transportul acesteia la spital”, a informat I.S.U Sălaj.

1 thought on “Femeia rătăcită în pădure, la cules de ciuperci, a fost găsită

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut