decembrie 2, 2022

Femeie obligata sa intretina relatii sexuale dupa o intalnire in club

Sambata 10 august 2019, Politia Municipiului Zalau a fost sesizata de o persoana de sex feminin de 40 ani din Zalau, cu privire la faptul ca în jurul orelor 02:30-03:00, în timp ce se afla la un club din Zalau cu intentia de a merge acasa a fost rugata de catre un barbat sa-l duca si pe el la locul de cazare (o pensiune din Zalau ), barbat cu care se cunoscuse în club. Cei doi au plecat cu masina femeii, iar pe drum sub constrângere si amenintare a fost obligata sa mearga pe un teren viran în spatele Autogarii Zalau, unde a întretinut relatii sexuale si a fost deposedatd de un telefon mobil.

rn

În urma desfasurarii activitatiilor specifice desfasurate de catre lucratorii din cadrul Politiei Municipiului Zalau,  autorul faptei a fost identificat în scurt timp. Este vorba de un cetatean de 31 ani din judetul Vaslui, barbatul a fost acuzat de infractiunile de viol, lipsire de libertate si furt calificat.  A fost dispusa retinerea suspectului pe o durata de 24 ore, ulterior acesta a fost prezentat Judecatoriei Zalau, fiind arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *