Femeie din Zalău, dată dispărută după ce a plecat din spital

Polițiștii din Sălaj caută o femeie care a plecat, luni, de la Spitalul Județean de Urgenţă Zalău – Unitatea de Primiri Urgenţe, în jurul orei 15.30-16.00, și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Luni, 24 ianuarie, la ora 20.40, Poliția municipiului Zalău a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că mama sa, Crișan Nicoleta, de 47 de ani, a plecat de la Spitalul Județean de Urgenţă Zalău – Unitatea de Primiri Urgenţe și nu a mai revenit.

Femeia are următoarele semnalmente: 174 cm înălțime, ochi căprui, păr brunet.

La data plecării purta o rochie lungă, de culoare verde, pantofi de culoare albastră și mai multe eșarfe multicolore în jurul gâtului.

Polițiștii desfășoară în continuare cercetări în vederea identificării femeii, iar aceasta a fost dată în urmărire.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.