octombrie 1, 2022

Femeie din Salaj – fals medic estetician in Oradea

Infrumusetare "dupa ureche" intr-un apartament in care femeia avea si un butic de haine

rn

Politistii bihoreni au dat buzna saptamana trecuta in cabinetul din Oradea, ce se pretindea "medical", al unei femei din Salaj.

rn

Salajeanca Ramona Nicoleta Fizesan, o tanara de 39 ani cu origini in comuna Pericei, acum stabilita in Oradea, se pretindea medic estetician, desi nu are studii de specialitate, si efectua interventii estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic in buze si cearcane. Salajeanca este proprietara cabinetului "Medical Beauty Ra", din cartierul oradean Iosia, situat pe strada Cazaban, la numarul 40.
Ramona Fizesan nu are aviz de libera practica nici macar pentru a fi asistenta medicala, iar interventiile pe care le facea pot fi efectuate doar de medici esteticieni sau sub supravegherea unui cadru medical, ceea ce, in cazul femeii, nu s-a intamplat.
Mai mult, cabinetul nu respecta minimele cerinte de igiena, fiind amenajat intr-o camera a unui apartament situat la parterul unui bloc. intr-o alta incapere, alaturata, Ramona Fizesan si-a amenajat si un mic magazin de haine, denumit "Ramona Boutique", scrie ziarul Bihoreanul.

rn

Perchezitiile aus cos la suprafata dovezi despre activitatea ilegala

rn

Politistii Serviciului Investigatii Criminale Bihor au descins miercuri, 20 februarie, la domiciliul femeii care se pretindea medic estetician si la salonul acesteia, cu acuzatia de practicarea fara drept a unei profesii, in cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale o banuiesc pe femeie ca, in perioada 2017 – 2019, a fi efectuat acte medicale prin injectarea acidului hialuronic in buze si cearcane, fara a avea calitatea de medic.
in urma perchezitiilor, politistii au descoperit si au ridicat in vederea cercetarilor agende cu programarea pacientelor, facturi de achizitie a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimtamant al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite si altele.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.