septembrie 24, 2023

Femeie de 91 de ani, acroșată lângă Unicarm

0

Joi, 29 decembrie, în jurul orei 15.40, o femeie de 91 de ani, din Zalău, a fost acroșată de un autoturism în timp ce traversa strada Stadionului, în apropiere de intersecția cu strada Gheorghe Doja (zona Unicarm Brădet), prin loc nepermis.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Sălaj, autoturismul care a acroșat-o era condus de un bărbat de 35 de ani, din Zalău, care a solicitat intervenția echipajelor.

Au intervenit polițiștii Biroului Rutier Zalău și o ambulanță. Femeia, care suferise leziuni ușoare, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Zalău pentru investigații de specialitate.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut