decembrie 3, 2022

Femeie de 71 de ani, din Someș Odorhei, violată de un consătean de 17 ani

Duminică, 2 octombrie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 17 ani, bănuit că ar fi violat o femeie, în vârstă de 71 de ani.

Sâmbătă seara, la ora 23:28, femeia, din comuna Someș Odorhei, a sesizat poliția, prin 112, cu privire la faptul că, în aceeași seară, o persoană necunnoscută a pătruns în locuința sa, a agresat-o și a violat-o, după care s-a făcut nevăzut.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou s-au deplasat imediat la fața locului și au demarat cercetările în vederea stabilirii situației de fapt, identificării autorului și dispunerii măsurilor legale, pentru comiterea infracțiunii de viol.

În urma investigațiilor de specialitate și a probatoriului administrat, luni, 2 octombrie, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba de un tânăr, de 17 ani, din comuna Someș Odorhei.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

În cauză continuă cercetările în vederea administrării întregului probatoriu și finalizării urmăririi penale.

Facem precizarea că, pe tot parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de toate drepturile și libertățile prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *