septembrie 28, 2022

Felicitări și flori pentru HC Zalău

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a felicitat, joi, echipa HC Zalău, pentru medalia de bronz câștigată la Cupa României 2020-2012, oferind flori sportivelor. De asemenea, în semn de apreciere și recunoștință pentru rezultatul obținut, președintele Consiliului Județean Sălaj a înmânat câte o plachetă căpitanului Paula Teodorescu și antrenorului Gheorghe Tadici.

“Este o bucurie și o onoare să am ocazia să vă felicit pentru ceea ce ați reușit să realizați la această competiție, pentru că ați reprezentat cu cinste Zalăul și Sălajul. Am urmărit la televizor finala mică a Cupei României și vreau să vă spun că m-ați făcut foarte mândru că sunt sălăjean. Vă mulțumesc pentru toate eforturile depuse și, mai ales, pentru medalia de bronz cu care ați revenit acasă. Rezultatul obținut este extrem de valoros, mai ales dacă ținem cont de faptul că HC Zalău este o echipă foarte tânără. Consiliul Județean este principalul finanțator al echipei HC Zalău și vreau să vă asigur de toată implicarea și susținerea noastră și pentru anii ce vin. Avem speranța că vom găsi soluții să suplimentăm bugetul alocat echipei, pentru a crește performanța”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu.

“Tradiția handbalului a început în Sălaj acum 47 de ani și sper că va continua. Mulțumesc administrației județene pentru susținerea oferită din 2006 încoace și, mai cu seamă, din ultima perioadă, când e din ce în ce mai dificil. Sunteți singurul președinte de Consiliul Județean care aveți ocazia să felicitați echipa pentru obținerea unei medalii. Aveți în față cea mai tânără echipă din Liga Națională, cu jucătoare de 19 ani neîmpliniți, o echipă care va face tot ce îi stă în putință pentru a continua să facă performanță pentru județul Sălaj”, a precizat Gheorghe Tadici, antrenorul HC Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.