FC Zalău vrea in Liga a II-a!

FC Zalău vrea in Liga a II-a!

Pauza dintre tur şi retur a adus noutăţi pe toate planurile la FC Zalău, la nivel de conducere, jucători, chiar şi la obiectiv. Astfel, după 9 ani de activitate doar la nivelul Ligii a III-a, gruparea de sub Meseş îşi doreşte în sfârşit să facă pasul în eşalonul secund. 

Acest lucru a fost anunţat cu glas răspicat de persoanele din conducere, în cadrul conferinţei de presă care a avut loc marţi, la Stadionul Municipal. 

Alături de preşedintele Ioan Morar, la conferinţă a mai fost prezent vicepreşedintele Adrian Jugrestan, membrul fondator Alin Demle, antrenorul Constantin Olariu, dar şi căpitanul echipei Raul Stanciu, toţi declarându-se încântaţi de noul obiectiv pe care FC Zalău îl are chiar din acest retur.

”După aproape 10 ani a venit şi momentul să ne propunem un obiectiv clar, promovarea în Liga a II-a. stop_coloanaNe dorim acest lucru chiar din acest sezon şi avem lângă noi câţiva oameni de afaceri, care ne vor ajuta Până acum nu s-a dorit Liga a II-a, dar am avut o discuţie cu domnul primar Ionel Ciunt şi cu domnul viceprimar Teodor Bălăjel şi ne-a fost transmis că autorităţile locale vor fi alături de noi în îndepliniarea acestui obiectiv. Pe această cale ţin să le mulţumesc”, a declarat preşedintele Ioan Morar.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *