FC Zalău transferă in Liga a II-a

FC Zalău transferă in Liga a II-a

După doar un tur de campionat în care a îmbrăcat tricoul ”alb-albastru”, Cristian Bucur a ajuns la Olimpia Satu Mare, cu care a şi plecat în cantonamentul din Cipru

 
 
Dintre jucătorii importanţi care au venit în vara trecută, Florin Istrate a fost cel mai curtat în această iarnă, având oferte chiar şi din străinătate. Cu toate acestea, până la reunirea echipei nicio ofertă nu s-a concretizat, iar golgheterul din tur s-a prezentat la primul antrenament din acest an.
 
La reunire nu a fost prezent însă Cristian Bucur, care zilele trecute s-a aflat în pregătiri cu Olimpia Satu Mare. 
 
Dorit de antrenorul Bogdan Andone, jucătorul a şi fost cooptat în lotul grupării din liga secundă şi a plecat deja în cantonamentul din Cipru. În aceste condiţii, Cristian Bucur a ajuns la o înțelegere cu președintele Ioan Morar şi s-a despărţit de FC Zalău, chiar dacă mai avea contract până la vară.
 
”Este un jucător foarte bun şi serios, iar pentru noi este o pierdere. Nu puteam însă să-l ţinem cu forţa, fiindcă jucătorul a avut o ofertă din Liga a II-a.  Transferul său la Olimpia Satu Mare va fi şi în beneficiul lui FC Zalău, iar jucătorul nu pleacă gratis”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar, care împreună cu celelate persoane din conducere caută înlocuitor pentru Cristian Bucur.
 
În turul de campionat, Cristian Bucur a fost integralist la FC Zalău şi a marcat un gol în victoria la limită de pe teren propriu cu CS Oşorhei.
 
Să mai spunem că în această iarnă, FC Zalău s-a mai despărțit de fundașul Tonko Robert și de mijlocașul Alexandru Maria.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *