FC Zalău joacă al treilea amical al iernii cu o colegă de Serie

FC Zalău joacă al treilea amical al iernii cu o colegă de Serie

După Olimpia Gherla şi Ardealul Cluj, gruparea de sub Meseş se duelează sâmbătă, la Cluj-Napoca cu Viitorul Ulmeni

Până la startul returului din Liga a III-a au mai rămas trei săptămâni, astfel că FC Zalău se află într-o perioadă plină de pregătire.

Deja, ”alb-albaştrii” au susţinut două partide de verificare, ce-i drept cu adversari mai slab cotaţi, este vorba de Olimpia Gherla (Liga a IV-a Cluj) şi juniorii republicani de la Ardealul Cluj, care evoluează în liga elitelor.

Dacă în primul amical, FC Zalău a obţinut o remiză, în cel de-al doilea care a avut loc miercuri, ”alb-albaştrii” au obţinut o victorie la limită.

Primul amical cu un adversar din Liga a III-a va avea loc sâmbătă, tot la Cluj-Napoca, de la ora 10.00, în parcul Babeş, unde FC Zalău se va duela cu Viitorul Ulmeni. ”Iniţial amicalul cu echipa din Ulmeni trebuia să se joace la Zalău, dar vremea nu ne permite acest lucru. Nu prea avem terenuri în zonă şi am decis să mergem din nou la Cluj-Napoca”, a spus preşedintele Ioan Morar, care a văzut jocul echipei din primele două amicale. ”Nu prea putem să ne dăm seama la ce nivel este echipa. Deocamdată suntem în perioada de căutări şi mai trebuie să aducem cel puţin doi jucători importanţi în lot”, a mai spus preşedintele.

Să mai spunem că primul transfer al lui FC Zalău – Salif Nogo se lasă aşteptat la echipă, astfel că fundaşul nu va putea fi folosit nici în amicalul de sâmbătă, el urmând să ajungă la Zalău abia duminică.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *