FC Zalău a inregistrat prima infrangere din retur

FC Zalău a inregistrat prima infrangere din retur

Gruparea de sub Meseș a pierdut în deplasarea de la Mediaș, dar a rămas tot la 5 puncte în spatele liderului FC Sibiu, care în etapa a II-a din retur s-a recunoscut învinsă de ASA II Tg. Mureș

Cu obiectiv de promovare stabilit în iarnă, FC Zalău spera să aibă un început bun de retur, în care să intre cu adevărat în cărțile pentru primul loc. Din păcate, toate visele zălăuanilor s-au cam năruit încă după primele două etape, din care ”alb-albaștrii” au scos doar un punct.

După remiza cu liderul, gruparea de sub Meseș s-a recunoscut învinsă în deplasarea de la Mediaș, acolo unde zălăuanii au mers la victorie, dar s-au întors fără niciun punct. În fața unei echipe care a beneficiat și de aportul a patru jucători de la prima echipă, în frunte cu brazilianul Eric, FC Zalău a început să domine, iar primele ocazii au fost trecute în dreptul zălăuanilor.

În a doua jumătate a reprizei, gazdele au mai echilibrat situația, iar Eric putea deschide scorul, însă la pauză s-a intrat cu un scor ”alb”.

Partea secundă a fost mult mai animată, iar medieșenii au și reușit deschiderea scorului, la 10 minute de la reluare. La finalizare a apărut Constantin Gavra, cel care a fructificat din plin o centrare primită în fața porții de la Sabin Lubu și l-a învins fără probleme pe Claudiu Băican.

După nici 5 minute, FC Zalău a și revenit în joc, iar Florin Istrate a egalat de la punctul cu var, după un penalty pe care tot golgheterul Zalăului l-a obținut. La 1 – 1, FC Zalău a prins mai mult curaj și a jucat totul pe cartea atacului, mai ales că nici remiza nu era un rezultat bun pentru formația condusă de Ioan Morar.

Mai bine de 20 de minute, zălăuanii au dominat, însă gazdele au fost periculoase pe contre și pe final au dat lovitura. Gaz Metan II Mediaș a beneficiat de o lovitură liberă de la 35 de metri, pe care au fructificat-o din plin, astfel că după o centrare în careu, Daniel Pop a marcat pentru 2 – 1 cu o lovitură de cap.

În ultimele minute, FC Zalău a atacat în speranța egalării, dar atacurile nu au avut orizont, astfel că ”alb-albaștrii” au trebuit să se recunoască învinși de o formație în fața căreia au pierdut și în tur.

Chiar și în urma acestui rezultat, FC Zalău a rămas la 5 puncte în spatele liderului, având în vedere că și AFC Hermannstadt a pierdut surprinzător pe teren propriu cu ASA II Tg. Mureș

Gaz Metan II Mediaş – FC Zalău 2 – 1 (0 – 0)
Au marcat: Constantin Gavra (55) și Daniel Pop (83), respectiv Florin Istrate (59 – pen.)

Gaz Metan: David Cristea – Mihai Stancu, Malik Puşcatu, Daniel Pop, Răzvan Trif, Iulian Cristea, Raul Ignat, Darius Olaru, Valentin Coşereanu, Constantin Gavra şi Eric de Oliveira. Rezerve: Răzvan Florea – Sergiu Stavut, Tili Giuliano, Sebi Iorga, Sabin Lupu, Sergiu Barza şi Laurenţiu Porab. Antrenor: Constantin Hanc

FC Zalău: Claudiu Băican – Grigore Turda, Daniel Celea, Cristian Bucur, Ionuţ Ţîrlea, Raul Stanciu, Lucian Todea (60 Paul Mateciuc), Sergiu Bercean, Florin Istrate (87 Radu Ungurianu), Beniamin Boka şi Marius Hosu (70 Cristian Tăbîrţă). Rezerve: Andrei Pop – Sebastian Duma, Alex Taloş și Kurti Eduard. Antrenori: Constantin Olariu (principal) și Cristian Oros (secund)

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *