FC Zalau va juca tot in play-out

FC Zalau – Metalurgistul Cugir 1-2
Ultima etapa din sezonul regulat se arata a fi una de totul sau nimic  pentru FC Zalau. Daca formatia de la poalele Mesesului izbutea o victorie în fata         liderului Metalurgistul Cugir atunci reusea sa se califice în play-off, asa cum spe-rau toti suporterii echipei zalauane.
Iubitorii „sportului rege” din Zalau au luat cu asalt tribunele Stadionului „Municipal” pentru a-si încuraja favoritii în fata unui examen atât de dificil. Peste 350 de persoane au fost alaturi de zalauani si i-au încurajat la fiecare actiune.
Fara antrenorul Calin Pop pe banca tehnica, suspendat, Cosmin Cosma si colegii au început încrezatori meciul stiind ca victoria este singura lor sansa de a prinde play-off-ul. Salajenii au pus presiune înca din startul partidei, dar din pacate orice atac se stingea în fata portii aparate de Calin Tiut.
Totusi, elevii lui Calin Pop reusesc sa deschida scorul în minutul 25, dar golul este anulat pe motiv de offsaid, fapt care a stârnit nemultumiri în tabara gazdelor. Chiar si dupa terminarea partidei, oficialii Zalaului contestau faza primului gol si declarau sus si tare ca au fost furati pe fata si ca acelasi arbitru ar mai fi dezavantajat Zalaul acum câteva etape.
Dupa aceasta faza discutabila, zalauanii s-au descurajat putin si au fost prinsi pe picor gresit la doar patru minute, când liderul a profitat de ocazia si a reusit sa marcheze prin Ionut Radu. Oaspetii nu s-au oprit si au vrut sa mareasca avantajul, iar o sansa uriasa au ratat-o în minutul 37 când sutul lui Goronea a fost respins de fundasii Zalaului. Oaspetii nu se multumesc cu acest avantaj minim, iar cu un minut inainte de pauza reusesc stop_coloanaa mareasca diferenta prin Goronea.
Întorsi de la vestiare, salajenii au fost mai activi în joc si au încercat din toate partile sa marcheze, dar mingea se încapatâna sa intre în poarta. Totusi, în minutul 54 Vlad Lung reuseste sa înscrie în poarta oaspetilor si practic echipa reintra în joc. Cosmin Cosma si colegii nu au luat piciorul de pe acceleratie si au încercat sa caute golul egalizator. O sansa mare au ratat-o în minutul 57, când Cristian Molnar a sutat din careu, dar mingea a trecut milimetri pe lânga poarta. În prima parte a reprizei secunde FC Zalau a fost echipa care a dominat jocul, a avut posesie, dar totusi pe alocuri s-a vazut lipsa jucatorilor suspendati sau accidendati.
În ultima parte a jocului, oaspetii au început sa alerge dupa înca un gol, dar Cosmin Cosma, Vlad Lung si Cristian Man au fost cei care au salvat Zalaul de înca un gol. Ce-i drept, putem spune ca, liderul Cugir a jucat bine având în vedere ca la doua minute de la startul reprizei secunde a ramas în 10 oameni dupa ce Lucian Cristea a vazut cartonasul rosu.  
Din pacate, rezultatul final dezavantajeaza formatia FC Zalau, care se vede nevoita sa joace în play-out. Dar, chiar si asa oficialii Zalaului sunt multumiti de prestatia jucatorilor si considera ca play-off-ul nu s-a pierdut în retur, ci în tur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *