Echipa din Zalau merge din esec in esec. Vineri a fost al 4-lea meci acasa in care s-a aratat incapabila de a face un meci bun, care sa satisfaca pretentiile unui parcurs demn de o echipa cu vechi state de serviciu in fotbalul din liga a III-a. Intalnind o nou promovata, cei prezenti la Stadionul Municipal aveau incredere intr-o evolutie datatoare de sperante. Dar, n-a fost sa fie, pentru ca lipsa de orizont si de determinare a generat o prestatie lamentabila, livezenii jucandu-se cu echipa gazda. Ca atare, oaspetii au si deschis scorul in minutul 35 prin Apostolache, avantaj care avea sa creasca in repriza a doua, prin reusita lui Sighiartau, in minutul 69. „Onoarea” zalauanilor, daca se poate numi asa, a fost spalata in minutele de prelungiri (min.90+3), de Gigi Gorga. Slaba consolare. Avand in vedere comportarea deplorabila a fotbalistilor nostri, credem ca nici nu merita sa le mai dam numele in paginile ziarului nostru. Asteptam revirimentul, dupa care… vom mai vedea.
Celelalte rezultate ale etapei a IX-a: Luceafarul Oradea-Vointa Sibiu 0-1, Cisnadie-Avantul Reghin 3-1, CS Zlatna-Unirea Dej 4-0, Seso C. Turzii-Bihorul Beius 2-0, Marmatia Sighet- Unirea Ungheni 0-0, CSM Sebes-Sanatatea Cluj 1-1, Gaz Metan II Medias-Gloria II Bistrita. Nu am intrat in posesia rezul-tatului meciului dintre Turul Micula-Odorheiul Secuiesc.
Cu rezultatul de vineri, FC Zalau a coborat pe locul 9, cu doar 12 puncte din 27 posibile. In urmatoarea etapa FC Zalau va juca la CS Odorheiul Secuiesc.