FC Zalau primeste vizita liderului

Sambata, ora 17.00, Stadionul „Municipal” din Zalau: FC Zalau – Metalurgistul Cugir
Sambata se trage cortina peste sezonul regulat al Ligii a III-a, fiind programata ultima etapa din retur. Pentru FC Zalau, urmeaza cel mai dificil meci din acest sezon, urmand a primi vizita nou-promovatei Metalurgistul Cugir.
Cand spunem cuvantul nou-promovata, gandul ne duce la o echipa accesibila, dar din contra, grupa-rea de sub Meses va avea cel mai greu meci, si probabil cel mai important, din ultimii ani. La Zalau soseste liderul, o echipa care se bate pentru accederea în Liga a II-a înca de la primul sezon dupa promovare. Parcursul formatia de sub Dragana a fost formidabil, mai ales în acest retur, cand au reusit sapte victorii consecutive, astfel ca formatia care la barajul din vara a facut instructie cu Rapid Jibou, poposeste sub Meses doar cu gandul la victorie.
Pentru ambele echipe partida este una foarte importanta, avand în vedere ca în play-off se intra cu punctele obtinute în me-ciurile directe. Drept urmare, echipa lui Marius Opric nu îsi mai permite sa piarda puncte în fata Zalaului, dupa ce în tur a reusit doar un 2 – 2 pe teren propriu. De fapt, grupare din Alba nu prefera Zalaul în play-off, fiindca ar pierde automat 5 puncte, si ar prefera FCM Baia Mare, în fata careia Cugirul a acumulat punctaj maxim în sezonul regulat. În ceea ce priveste echipa noastra, antrenorul Calin Pop încear-ca sa le refaca moralul jucatorilor dupa înfrangerea de la Sebis, dar si sa suplineasca absentele unor jucatori importanti. Asadar un meci cu stop_coloanamiza, mai ales în cazul lui FC Zalau, care cu o eventuala victorie se califica în play-off. Chiar daca FCM Baia Mare va castiga cu Unirea Dej, la egalitate de puncte , „alb-albastrii” au un mic avantaj în urma meciurilor directe (4 – 0 la Zalau si 1 – 5 la Baia Mare).
Antrenorul Calin Pop nu va putea conta pe Daniel Bogman si Viorel Ionascu, ambii suspendati, dar în schimb va reveni dupa o suspendare, Vlad Lung.
„Suntem pregatiti sa înfruntam toate problemele si speram sa trecem cu brio peste acest meci, chiar daca ne lipsesc doi jucatori importanti. Ar fi frumos sa prindem play-off-ul, dar nu va fi nicio tragedie daca nu ne vom califica. Am auzit tot felul de variante si multe echipe se mobilizeaza ca sa nu intram noi în play-off. Cugirul ne prinde cum este mai rau. Noi trebuia sa rezolvam calificarea în play-off, în tur, dar atunci, cu toate vedetele am pierdut cateva meciuri cu adversari modesti. Nu am nimic ce sa reprosez actualului lot si conducerii tehnice, chiar daca nu ne vom califica în faza superioara a campionatului. Baietii se vor mobiliza pentru victorie si vor fi motivati”, a declarat presedintele lui FC Zalau, Ioan Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *