ianuarie 29, 2023

FC Zalau incepe pregatirea saptamana viitoare

Jucatorii de la FC Zalau se reunesc luni, 12 ianuarie, de la ora 17:00, cand incep pregatirea de iarna. Din lotul Zalaului vor lipsi fundasii Alin Toma, Ionut Blaga si portarul Adrian Notigan (foto). Cei trei au fost instiintati de conducerea clubului, inainte de sarbatori, ca nu mai au nevoie de serviciile lor pentru retur. Antrenorul echipei, Marius Pasca, ne-a declarat ca echipa are destui jucatori cu experienta si de aceea s-a renuntat la cei trei. Antrenorul a mai adaugat ca se incearca promavarea unui fundas si a unui mijlocas de la echipele de juniori ale clubului.
Formatia zalauana va pleca in 29 ianuarie intr-un cantonament la Sovata, unde va sta sapte zile. La intoarcere, FC Zalau va incerca sa stabileasca cateva meciuri amicale, in functie de programul echipelor din judet si nu numai. Pentru anul acesta, Marius Pasca se asteapta ca echipa sa sa isi continue seriile de jocuri bune facute la finalul turului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut