februarie 9, 2023

FC Zalau a efectuat luni, primul antrenament din acest an

Marius Pasca si Cristi Oros, au condus luni, primul antrenament din acest an. Fiind dornici sa inceapa pregatirea dupa perioada de sarbatori, la primul antrenament toti jucatorii au fost prezenti. Zalauanii nu au avut probleme cu greutatea si in consecinta au scapat de amenzi, dar mai in gluma sau mai in serios, Marius Pasca a declarat ca unii jucatori au probleme cu “capul”, pe care spera sa le remedieze, a glumit antrenorul Zalaului.
Prima sedinta de pregatire a inceput cu o scurta incalzire de 15 minute, urmata de o anduranta de aproximativ 40 de minute, care le-a creat multe probeleme unor jucatori. Spre bucuria jucatorilor antrenamentul s-a incheat cu o miuta de doua reprize a cate 15 minute.
Pana pe 28 ianuarie echipa de la poalele Mesesului se va antrena pe plan local, iar in perioada 29 ianuarie-6 februarie, FC Zalau vor pleca la Sovata, pentru un stagiu de pregatire. Binecunoscuta vizita medicala o vor efectua inaintea plecarii la Sovata.
Va reamintim ca la sfarsitul turului FC Zalau, ocupa locul 9 cu 24 de puncte. In prima partida din retur formatia antrenata de Marius Pasca se va deplasa la Sanatatea Cluj, vineri, 6 martie 2009.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut