septembrie 24, 2023

FC Silvania si-a amanat reunirea

0

Conducerea clubului, FC Silvania a hotarat sa amane reunirea lotului pana maine, din cauza ca la baza sportiva, unde sunt cazati jucatorii care vin din afara orasului, s-a inceput lucrul numai luni, iar conditiile de cazare nu au putut fi asigurate. Dupa reunirea lotului, elevii antrenati de Lucian Ciocan vor pleca intr-un stagiu de pregatire la munte, cel mai probabil la Sovata.
Conducerea de la poalele Magurii s-a despartit in aceste zile de patru jucatori, portarii Marius suta si Marius Coman, mijlocasul Florin Gavrus si Adrian Simioanca. Primii trei au venit in vara de la Somesul Satu Mare si in afara de portarul Marius suta, care a ajutat echipa, ceilalti doi nu prea au evoluat in turul campionatului.
Prima achizitie din aceasta iarna, pentru FC Silvania, este transferul portarului Dumitru Parvu, de la Gaz Metan Targu Mures. In varsta de 28 de ani, nou venitul la echipa a mai evoluat la FC Sibiu, Dunarea Giurgiu si la Trans Targu Mures.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut