septembrie 28, 2023

FC Silvania Şimleu Silvaniei – F C Bihor 1-2 (1-1)

0

Eşecul de sambătă a produs multă tristeţe in oraşul de la “poalele Măgurii”, şimleuanii trecand la un minus 5 la adevăr şi cu doar 7 puncte din 8 meciuri ocupă locul fatidic: 13 !
Cele trei goluri s-au marcat de către: Zăgrean, in minutul 28, care a driblat şi portarul şi apoi a inscris in poarta goală. Din păcate bucuria gazdelor a fost de scurtă durată, pentru că in următorul minut, 29, Sulea a egalat cu un şut din marginea careului mare, ca in repriza a doua Zeiţa Fortuna să fie tot de partea oaspeţilor, care in minutul 53 au inscris golul victoriei prin Florean, care a şutat din interiorul careului de 16 metri.
Rezultatele etapei: UTA Arad- ACU Arad 1-0, ACSMU POLI Iaşi- Petrolul Ploieşti 3-1- meciuri jucate vineri, pentru ca sambătă să se inregistreze: FC Silvania- FC Bihor 1-2, Unirea Alba Iulia- Dacia Mioveni 1-0, FC Argeş Piteşti- Voinţa Sibiu 1-1, ALRO Slatina- Arieşul Turda 3-1, Mureşul Deva- Gaz CFR Craiova 1-2. CSM Rm. Valcea nu a jucat, deoarece Minerul Lupeni s-a retras din campionat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut