Vineri, 16.01.2009, BRD- Zalau, centru, parter, ghiseul din mijloc. Completez un formular pentru a depune o taxa de mica publicitate.
Inmanez formularul si las banii pe masa. 20 lei. Fata de la ghiseu ia banii si iese in strada!!!!!! Revine, face calculul si cere banii.
“Da` tocmai ati luat banii si ati plecat cu ei”- raspund eu contrariata. Iese iar in strada: stanga, dreapta, alearga, revine… Persoana la care-i daduse banii in strada, nu mai era. Imi inapoiaza formularul si pe un ton vadit superior imi spune: “Va rog sa o cautati pe doamna dinaintea dumneavoastra sa va dea banii!” Raman stupefiata, dar nu fara cuvinte. Mi se pare normal sa iau atitudine. O amenint ca merg la directorul, ca nu e treaba mea cui a dat banii in strada… Pune mana pe telefon. Suna. Nici un raspuns. Mi se adreseaza din nou: “Pana nu raspunde doamna la telefon nu va intocmesc documentul!” Insist: “Nu ma intereseaza cui ati dat banii! Daca nu ati deschis ochii n-aveti decat sa ramaneti de paguba! Am pretentii. Sunteti BRD-ul nu Cucuietii din Deal!”
In fine, imi intocmeste documentul.
Nu mai merg la director. Ar fi trebuit oare sa spun uzualul “multumesc!”!
N-am auzit nici un fel de scuza din partea ei.Poate vor intelege altii sa-si ceara scuze ca o astfel de persoana lucreaza la relatii cu publicul.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut